Prodes – Internet Partner

Plaats in competitie 2 1.700 punten Bekijk de ranking »

Over dit team

Prodes – Internet Partner is een internet bureau gevestigd in het centrum van Deventer. Wij geloven in de the ‘power of the crowd’. De kracht van Open Source software zetten wij in om blijvend antwoord te kunnen geven op de sterk dynamische markt waar wij in zitten. We willen onze klanten (onze partners) optimaal laten profiteren van wat het internet te bieden heeft. Als partner van onze klanten zijn wij er voor alle vraagstukken op het gebied van website ontwikkeling, web-based software ontwikkeling en het ontwikkeling van koppelingen tussen verschillende bestaande software pakketten.

Dankzij ons fantastische team van webhelden zijn wij in staat om uw vraag op het internet om te zetten naar werkende en succesvolle websites, software en koppelingen.  Ons team werkt gepassioneerd, gedreven en nauw betrokken samen om voor onze partners het verschil te maken in de digitale wereld en daarbuiten.

Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we specialisten zijn in WordPress en Laravel.

Laatste nieuws van het team

Prodes – Internet Partner heeft helaas nog geen nieuwsartikelen geplaatst

De ambassadeur(s)

Ondernemers zetten zich als ambassadeur in om werk te vinden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De coach(es)

Coaches zijn de mensen die de ambassadeur ondersteunen in zijn of haar taak als leider van de groep. Klik op een van de profielen om meer te lezen over de persoon.

Spelers

Spelers zijn werkzoekenden met een afstand tot werk. Door deel te nemen aan Deventer Scoort worden zij ondersteund door een ondernemer en een coach bij het scoren van een werkplek.

Transfers

Dit zijn de spelers die een werkplek hebben gevonden en dus een transfer hebben verdiend. De ambassadeur en coach zullen weer een nieuwe speler aan het team toevoegen om werk voor te scoren.

Scoor ook in Deventer!

Deel uw project, ideeën of vragen met vele anderen:

Word supporter